All Seasons

Laat de verschillende kanten van jouw bedrijf zien

Wil jij het hele jaar door uit genoeg foto’s kunnen kiezen? Geen stress meer hebben om te weinig beeldmateriaal? En wil je inspelen op de verschillende momenten in een jaar? Dan is het ‘All seasons’-pakket wat voor jou!

Met dit pakket ontvang je foto’s voor het hele jaar, zodat je genoeg kunt afwisselen en jouw personal branding krachtig houdt. Want zeg nou zelf: steeds dezelfde soort beelden, met dezelfde outfit, gaan op termijn vervelen, toch?

Dit kun je verwachten

Jij kiest waar en wanneer jij de fotoshoots wilt doen, zodat de foto’s helemaal aansluiten bij jou en jouw bedrijf. Want het moment heeft invloed op de soort foto’s. In de lente staat de natuur in bloei en wordt geassocieerd met fris en licht; de winter is een ‘cozy’ seizoen van vooral binnen en een gemoedelijke sfeer. Goed om hier rekening mee te houden voor jouw personal branding.

Elke shoot duurt twee uur.  

Binnen twee weken na de fotoshoot, ontvang je telkens 60 professioneel bewerkte foto’s die jij direct kunt gebruiken voor jouw website en social media.

Per shoot kun je vier outfits meenemen, zodat we qua uitstraling en setting genoeg kunnen afwisselen. Zo laat je meerdere kanten van jezelf zien én voorkom je dat jouw Instagramfeed eentonig wordt.

Mijn werkwijze

Voor deze fotoshoot begeleid ik je van A tot Z. Voorafgaand aan de shoot hebben we een digitale kennismaking en maak jij een inspiratiebord, zodat ik een beter beeld krijg van jou, jouw bedrijf en van wat je wilt. Hierdoor kan ik de personal branding fotoshoot goed op jou laten aansluiten.

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat de setting klopt en jij je helemaal op je gemak voelt. Door een ontspannen sfeer te creëren, worden de foto’s persoonlijker én krachtiger. En beleef je er ook meer plezier aan!

Na de fotoshoot stuur ik je een preview en binnen twee weken deel ik mijn selectie van 60 foto’s met je. Dit scheelt jou uitzoekwerk én krijg je een mooie mix aan beeldmateriaal.

Deze shoot boeken?

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!