Starter pack

Het begin van jouw personal branding

Ben jij beginnend ondernemer en/of heb jij nog geen professionele foto’s om in te zetten voor jouw bedrijf? En ben je klaar om te investeren in jouw personal branding om jouw bedrijf krachtiger én persoonlijker te maken? 

Dan is het ‘Let’s get started’-pakket iets voor jou!

Dit kun je verwachten

Jij kiest waar en wanneer jij de fotoshoot wilt doen, zodat de foto’s helemaal aansluiten bij jou en jouw bedrijf. Tijdens de shoot stel ik je op je gemak, zodat jij écht jezelf kunt zijn. Want daardoor worden de foto’s krachtiger. Omdat we de shoot al hebben voor besproken en inspiratie hebben verzameld, kunnen we de twee uur optimaal benutten om jou en jouw bedrijf vast te leggen.

Binnen twee weken na de fotoshoot, ontvang je 40 professioneel bewerkte foto’s die jij direct kunt gebruiken voor jouw website en social media.

Tijdens de shoot heb je de ruimte om drie keer van outfit te veranderen, zodat we qua uitstraling en setting genoeg kunnen afwisselen. Zo laat je meerdere kanten zien van jezelf en jouw bedrijf.

Mijn werkwijze

Voor deze fotoshoot begeleid ik je van A tot Z. Voorafgaand aan de shoot hebben we een digitale kennismaking en maak jij een inspiratiebord, zodat ik een beter beeld krijg van jou, jouw bedrijf en van wat je wilt. Hierdoor kan ik de personal branding fotoshoot goed op jou laten aansluiten.

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat de setting klopt en jij je helemaal op je gemak voelt. Door een ontspannen sfeer te creëren, worden de foto’s persoonlijker én krachtiger. En beleef je er ook meer plezier aan!

Na de fotoshoot stuur ik je een preview en binnen twee weken deel ik mijn selectie van 40 foto’s met je. Dit scheelt jou uitzoekwerk én krijg je een mooie mix aan beeldmateriaal.

Deze shoot boeken?

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!