Shoot Day

Samen met andere vrouwelijke ondernemers shooten op 1 locatie

Vind je een eigen locatie zoeken en huren net een stap te ver, maar wil je wel graag professionele foto’s voor jouw personal branding? Kom dan eens naar een shoot day!

Op vaste locaties organiseer ik shoot days voor vrouwelijke ondernemers om hen kennis te laten maken met personal branding. Dus naast de professionele foto’s die je ontvangt, kun je ook werken aan je netwerk. Win-win, dus!

Next Shoot Day

Datum

Zaterdag 19 februari 2022 (VOL)

&

juni 2022

Locatie

Zaandam (19 febr) & n.t.b. juni 2022

Dit kun je verwachten

Op jouw gekozen moment gaan we 45 minuten shooten. Door onze eerdere kennismaking en de inspiratie die je hebt verzameld, kunnen we deze tijd optimaal benutten. Ik geef tips tussendoor en stel jou op je gemak, zodat je echt jezelf kunt zijn en je foto’s krachtiger worden.

Binnen twee weken na de shoot day, ontvang je twintig professioneel bewerkte foto’s die jij direct kunt gebruiken voor jouw website en social media.

Tijdens de shoot day zijn er ook andere vrouwelijke ondernemers aanwezig. Handig om dit moment te benutten om aan jouw netwerk te werken en je te laten inspireren.

Mijn werkwijze

Voor deze shoot day hebben we een digitale kennismaking en adviseer ik je om een inspiratiebord te maken, zodat ik een beter beeld krijg van jou, jouw bedrijf en van wat je wilt. Hierdoor kan ik de foto’s goed op jou laten aansluiten.

De shoot day is op een vaste locatie, maar ik zorg ervoor dat de setting op jou kan worden aangepast. Denk aan belichting, attributen en houding. Dus ook al zijn de shoots op dezelfde locatie, je krijgt toch de persoonlijke en authentieke foto’s die zo belangrijk zijn voor jouw personal branding.

Achteraf stuur ik je een preview en binnen twee weken deel ik mijn selectie van twintig foto’s met je. Dit scheelt jou uitzoekwerk én krijg je een mooie mix aan beeldmateriaal.

Een plekje op een shootday boeken?

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!