Branding Shoot

Wat is jouw verhaal?

Laat jouw bedrijf écht zien

Wil jij ook groeien met jouw bedrijf door een professionelere en persoonlijkere uitstraling? En wil je meer verbinding met jouw (potentiële) klant? Dan is het tijd voor een personal branding fotoshoot! Met een nieuwe serie aan foto’s breng je jouw bedrijf naar the next level!

 Want, personal branding zorgt voor:

Persoonlijke touch

Mensen willen weten wie er achter een bedrijf zit. Door jezelf te laten zien kun je een band opbouwen én wek je meer vertrouwen op

Authenticiteit

Je zult niet de enige zijn met jouw type bedrijf en daarom is het belangrijk om je te onderscheiden. En wat maakt jouw bedrijf nou anders dan andere soortgelijke bedrijven? Juist, jij! Dus laat jezelf zien, als onderdeel van jouw bedrijf

Herkenning

Door jezelf in beeld te brengen en de foto’s te gebruiken om jouw mening en visie te delen, kunnen mensen zich in jou gaan herkennen. Zo ga je de verbinding aan met jouw (potentiële) klant

Voor jouw personal branding, kun je kiezen uit verschillende fotoshoots.

Ben je bijvoorbeeld net begonnen met jouw bedrijf en wil je een aantal foto’s om jouw personal branding op te zetten? ‘Let’s get started’ is dan iets voor jou!

Of wil je nooit meer zonder goede foto’s zitten voor jouw Instagram en website?

Kijk dan eens naar het ‘All seasons’-pakket.

Hoe ik werk

Als personal branding fotograaf zorg ik ervoor dat de foto’s precies bij jou en jouw bedrijf passen. Vanuit mijn persoonlijke aanpak, creativiteit en ervaring begeleid ik jou vanaf het moment dat jij een fotoshoot boekt tot en met de shoot zelf. Want zo komen we samen tot een shoot waar jij je goed en comfortabel bij voelt en kan ik de persoonlijke, authentieke foto’s maken die herkenbaar zijn voor jou(w bedrijf).

Dit gaan we doen

Voordat we met jouw personal branding fotoshoot beginnen, wil ik jou en jouw bedrijf eerst leren kennen. Ik wil niet alleen weten wat jouw bedrijf inhoudt en wie je doelgroep is; ik wil ook meer weten over wie jij bent, wat je drijft en wat je wilt bereiken. Ik vind het namelijk belangrijk om écht die persoonlijke verbinding te maken, zodat ik kan zorgen voor foto’s die precies bij jou passen. Unieke foto’s die jouw bedrijf onderscheiden van andere. Mocht je zelf al ideeën hebben over de fotoshoot, of juist nog helemaal niet: beide helemaal goed. Ik ben er juist om jou te helpen op een manier dat bij jou past.

Na ons gesprek vraag ik jou een inspiratiebord te maken. Dit kan bijvoorbeeld via Pinterest. Hierop verzamel je poses, locaties, setting en sfeer… kortom, de dingen die jou inspireren voor jouw eigen fotoshoot. Hierdoor krijgt jouw fotoshoot steeds meer vorm en bereiden we ons goed voor op deze dag. Want een goed begin is het halve werk, toch!?

Nu je een beter beeld hebt van de fotoshoot en de mogelijkheden, gaan we kijken naar de locatie: waar wil jij jouw fotoshoot houden? Bij vragen als ‘hoe vind ik een goede locatie?’ en ‘waar moet ik rekening mee houden?’ help ik je graag. Omdat ik al veel locaties heb mogen bezoeken, kan ik je goed helpen met dé perfecte locatie die 100% past bij wat jij wilt uitstralen. Wanneer we de locatie hebben gevonden, kijken we naar een geschikt moment en leggen we het vast.

Yes, de datum is bekend! Nu kan de voorpret echt beginnen! Twee weken voor de personal branding shoot stuur ik je een brochure met allerlei tips en tricks; van kledingtips tot aan items die je kunt meenemen. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op jouw fotoshoot.

Het is zover: de dag van de fotoshoot. Misschien is het je eerste keer, voel je je ongemakkelijk of vind je het een beetje spannend. Dat snap ik helemaal, maar no worries. We maken er een leuk uitje van! We zetten jouw favoriete playlist op, zodat je je thuis voelt en ik help je waar nodig. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over of je kleding nog goed zit of dat een pose wel of niet leuk is… als jij maar jezelf bent en straalt, dan regel ik de rest.

Na een hele gezellige én productieve fotoshoot stuur ik je binnen vijf dagen een preview om je al een idee te geven van het eindresultaat. Ik stel zorgvuldig de eindselectie samen, zodat het jou geen extra werk en tijd kost. Deze selectie bevat de juiste mix aan foto’s voor een krachtige personal branding.

Welk pakket past bij jou?

Starter pack

Nog geen professionele foto’s voor jouw bedrijf? Breng daar verandering in.

2 uur shooten

40 professioneel bewerkte foto’s

3 outfits

Locatie naar keuze

€ 449,- *

Business Babe

Klaar om verder te groeien als bedrijf?  Dan is dit pakket wat voor jou!

2,5 uur shooten

80 professioneel bewerkte foto’s

4 outfits

Locatie naar keuze

€ 525,- *

All Seasons

Voor als je het hele jaar door goede businessfoto’s nodig hebt.

2 x 2 uur shooten

120 professioneel bewerkte foto’s

3 outfits per shoot

Locatie naar keuze

€ 815,- *

Shoot Day

Om jou kennis te laten maken met personal branding.

45 minuten shooten

20 professioneel bewerkte foto’s

Vaste locatie

 

N.t.b.

* De prijs is exclusief reis- en locatiekosten.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over een pakket of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag!

Zij gingen jou voor

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!