Hi, ik ben Alana

Als personal branding fotograaf zet ik jou in jouw kracht, zodat de foto’s uniek zijn én precies passen bij wat jij wilt uitstralen!

Fotografie is voor mij heel waardevol, want met een foto kun je een moment vangen dat nooit meer terugkomt. En dat maakt het voor mij zo puur en mooi.

Ik ben dan ook altijd bezig om die ene foto te maken die een gevoel overbrengt, je meeneemt naar een bepaald moment of verhaal.

Want hoe cliché het ook klinkt, een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Hoe het begon...

Foto’s maken is iets wat ik al heel lang graag doe. Het begon als hobby, mijn camera ging steeds vaker mee – bijvoorbeeld op reis – en nu is fotografie niet meer weg te denken uit mijn leven. 

Wat mij zo aanspreekt? Je kunt een bepaald moment eigen maken, zodat de herinnering waardevoller wordt. Je kiest zelf de setting, het moment, het licht… noem het maar op. 

Ik ben begonnen met stilleven fotografie, zoals landschappen en natuur, maar nu zoek ik juist naar de beweging en de onverwachte houdingen bij fotoshoots. 

En dat vind ik het mooie van fotografie: de mogelijkheden zijn oneindig en tóch kies je één specifiek moment om vast te leggen.

Waarom ik jou dit gun

Omdat ik hier zelf zo van kan genieten, wil ik andere vrouwelijke ondernemers dit ook gunnen. Regelmatig hoor ik hen zeggen ‘ik wil wel mooie foto’s van mezelf, maar ik sta er nooit goed op’ of ‘ik ben niet gemaakt voor foto’s’. En aan hen wil ik het tegendeel bewijzen. Want ik geloof erin dat wanneer ik jou in je kracht zet, de foto’s prachtig worden en precies zijn zoals je wilde.

Door mij te richten op vrouwelijke ondernemers wil ik een gevoel van verbondenheid creëren, om elkaar te helpen, als vrouwen onder elkaar. En als vrouw zijnde, weet ik hoe belangrijk het is om goede foto’s te hebben en daarom wil ik hier een bijdrage aan leveren. Daarnaast vind ik persoonlijk contact en een relatie opbouwen heel belangrijk. Niet alleen voor de shoot, maar ook voor erna.

Mocht jij je hierin herkennen en/of benieuwd zijn wat ik voor jou kan betekenen, bekijk dan mijn aanbod of neem contact met me op.

Are you ready?

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!