Over mij

Hi!

Ik ben Alana.

Al jaren ontzettend gepassioneerd over alles wat met fotografie te maken heeft. Mijn doel is om de mooie kanten van iedereen die voor mijn lens verschijnt te vangen. Of dit nou voor jouw onderneming is of als cadeau aan een dierbare. Jouw unieke ”ik” mag gezien worden !

Ik geloof erin dat unieke en sprankelende foto’s onmisbaar zijn voor iedere onderneemster. Hiermee geef je namelijk een professionele indruk van jezelf en zet je jouw dienst/product extra kracht bij. ⁠⠀
⁠⠀
Resultaat:⁠⠀
✨Meer winst/omzet, klanten gaan sneller met jou in zee⁠⠀
✨Doelgroep matched volledig met de identiteit van jouw onderneming.⁠ Ze leren jou beter kennen.⁠⠀
✨Unieke en onderscheidende beelden van jou en jouw bedrijf. ⁠⠀
⁠⠀
⁠Daarom zet ik mijn expertise als Branding fotograaf in om jou hierin te helpen⁠. ⁠⠀
⁠Dat doe ik  op een relaxte & ongedwongen manier of zo de meest mooie, spontane beelden van jou vast te leggen !

How it all began...

Een paar jaar geleden startte ik met fotoshoots voor collega’s, vrienden en familie.  Ik kreeg zo vaak te horen dat ik hier iets mee moest en stiekem wilde ik dit ook al langer. Ingeschreven bij de KVK en ineens was ik eigen onderneemster, een heel speciaal moment !

Ik fotografeer parttime en daarnaast werk ik nog als Talent Development Coach samen met young professionals om hen te helpen de mooiste ontwikkelingen van zichzelf in kaart te brengen en deze ook uit te voeren. Twee heerlijke rollen waar ik ontzettend veel energie van krijg, omdat ik namelijk op beide vlakken mensen mag helpen 🙂 !

Mijn doel is jou op je allermooist vastleggen voor een mooi cadeau aan jouw dierbare, of die geweldige business die jij hebt opgebouwd zo krachtig mogelijk op beeld krijgen zodat iedereen weet wie jij bent en wat je doet !

Let's start shining!

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!