Business Babe

Breng jouw bedrijf naar the next level

Met personal branding investeer je in jezelf én je bedrijf om te blijven groeien. Jij bent het visitekaartje van jouw bedrijf, dus laat jezelf zien, maak het persoonlijk en authentiek.

Want dan onderscheid jij je van andere bedrijven en benut je jouw kracht.

Dit kun je verwachten

Jij kiest waar en wanneer jij de fotoshoot wilt doen, zodat de foto’s helemaal aansluiten bij jou en jouw bedrijf. Mocht je al eerdere fotoshoots hebben gedaan op een bepaalde locatie, kijk dan of je kunt afwisselen. Zo houd je de foto’s origineel en jouw personal branding authentiek. Want net zoals jouw bedrijf groeit, groei jij ook als persoon. Hulp nodig bij het vinden van een (andere) locatie? Ik help je graag!

Omdat we de shoot al hebben voor besproken en inspiratie hebben verzameld, kunnen we de tweeënhalfuur optimaal benutten om jou en jouw bedrijf vast te leggen.

Binnen twee weken na de fotoshoot, ontvang je 80 professioneel bewerkte foto’s die jij direct kunt gebruiken voor jouw website en social media.

Tijdens de shoot heb je de ruimte om vier keer van outfit te veranderen, zodat we qua uitstraling en setting genoeg kunnen afwisselen. Zo laat je meerdere kanten zien van jezelf en jouw bedrijf.

Mijn werkwijze

Voor deze fotoshoot begeleid ik je van A tot Z. Voorafgaand aan de shoot hebben we een digitale kennismaking en maak jij een inspiratiebord, zodat ik een beter beeld krijg van jou, jouw bedrijf en van wat je wilt. Hierdoor kan ik de personal branding fotoshoot goed op jou laten aansluiten.

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat de setting klopt en jij je helemaal op je gemak voelt. Door een ontspannen sfeer te creëren, worden de foto’s persoonlijker én krachtiger. En beleef je er ook meer plezier aan!

Na de fotoshoot stuur ik je een preview en binnen twee weken deel ik mijn selectie van 80 foto’s met je. Dit scheelt jou uitzoekwerk én krijg je een mooie mix aan beeldmateriaal.

Deze shoot boeken?

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!